Меган Маркъл в отчаян опит да се превърне в Даяна (Вместо това срива британската монархия)

Меган Маркъл в отчаян опит да се превърне в Даяна (Вместо това срива британската монархия)
2.5 (50%) 2 votes

Меган Маркъл с отчаян опит да стане новата Даяна, но се проваля

Меган Маркъл отново направи опит да се съревновава с принцеса Даяна. Херцогинята на Съсекс сподели снимки от благотворителните си инициативи, преди да се омъжи за принц Хари. На официалния сайт на двойката се появиха кадри от благотворителните мисии на Меган, докато обикаляше света, преди да стане принцеса.

За съжаление, вместо възхищение, изборът й провокира само още повече критики срещу нея.

Общественото мнение в Англия и Канада е все по-изострено срещу Меган и Хари. Отказът на двамата да продължават да изпълняват кралските си задължения разстрои британците. Но едно нещо остана скрито. А именно фактът, че Меган през цялото време копнееше за популярността на Даяна. А за съжаление получи точно обратното.

Британците не само, че не са очаровани от новата си принцеса, но и смятат, че Меган е на път да разруши монархията.

„Тя разтърси дълбоко една хилядолетна институция. Фактът, че с Хари дръзнаха да пренебрегнат пряка заповед на кралицата, говори колко всъщност уважават институцията и семейството. Всички в момента са се вторачили в доходите им и задават въпроса – как ще се плаща за охраната им. Утре същия въпрос ще бъде зададен и на останалите членове на фамилията. Капризите на Меган засегнаха една много деликатна тема за британците. А опонентите на монархията използваха момента, за да попитат – какъв е смисъла да плащаме за луксозния живот на група хора, които дори не искат да работят за нас? Това може да се отрази на цялото кралство“, отбелязват други, пише „Дейли мейл“.

Меган Маркъл в нов опит да се представи за принцеса Даяна сн. Инстаграм

Меган Маркъл в нов опит да се представи за принцеса Даяна сн. Инстаграм

Чуха се дори искания Канада да скъса връзките си с кралството и да обяви независимост, ако се наложи да плащат за охраната на Меган и Хари. Стигна се и по-далеч – Австралия настоя за същото. Кралската двойка неволно разтърси цялата империя, която и така едва се крепи на крехките рамене на Елизабет Втора. На принц Чарлз и принц Уилям ще се падне нелеката задача да обединят общността и да я направят по-сплотена от всякога. Особено, ако искат да оставят някакво наследство на принц Джордж.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар