Ева Веселинова разкри истината за външния си вид

Ева Веселинова разкри истината за външния си вид
3.67 (73.33%) 3 votes

Ева Веселинова разкри дали има корекции по себе си

Ева Веселинова разкри истината за външния си вид. Блондинката се гордее с факта, че красотата й е напълно естествена. Тя не разчита на филъри, ботокс, изкуствени коси и силикон. Ева Веселинова е категорична, че няма хирургическа намеса нито в лицето, нито по тялото си, тъй като няма нужда.

Блондинката споделя, че дори зъбите си не е избелвала. Тя е на мнение, че след като навърши 40 години, може и да се замисли за някои подобрения.

Публична тайна, че кариерата на Ева Веселинова стартира с участие в „Мис Плеймейт”. Тя е била единствената претендентка за титлата, която не е имала силикон. Водещата споделя, че за нея всичко това е било голяма авантюра и решила да участва, тъй като искала да предизвика себе си. Но към днешна дата тя съжалява за тази своя изява и я отчита като огромна грешка.
Ева Веселинова разкри още една подробност, свързана с външния й вид. Тя сподели, че спазва стриктен хранителен режим. Преди години била доста закръглена и страдала от комплекси. Тя не крие, че е стигала до крайности като пълно гладуване, но осъзнала, че това не е правилния път.

Блондинката сподели, че не спазва конкретна диета, но избягва консумацията на много храни като макарони, картофи, ориз, тестени изделия.

Тя не крие, че не е особено стриктна по отношение на тренировките. Според нея е най-добре да се яде по 3 пъти на ден в малки количества и в никакъв случай да не се гладува, пише Хот арена.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар