Цвети Стоянова лъсна в скандална любовна връзка

Гласувайте за статията

Мистерията покрай новия любим на Цвети Стоянова е разгадана

Вече е ясно кой е новият любим на Цвети Стоянова. Бившата гимнастичка върти скандална любов с мъж, който е значително по-възрастен от нея. Тъй като той също е известен, двамата предпочитат да запазят любовта си в тайна. Красавицата има връзка с 50-годишния актьор Мариан Вълев, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

Според запознати, той отдавна бил луд по нея. От обкръжението му разкриват, че дебютът му като режисьор във филма „Лошо момиче” е вдъхновен от грацията. Сюжетът е свързан с живота на бившата шампионка по художествена гимнастика на име Жанета. Тя е разтърсена от семейна трагедия, която я променя до неузнаваемост.

Жанета е прототип на Цвети. Преди време Стоянова посегна на живота си. Медиците, които успяха да я спасят, опредят оцеляването й като истинско чудо.

По-късно стана ясно, че в основата на трагедията стои паническо разстройство и депресия. Цвети е категорична, че съжалява за стореното и най-вече за това, че е причинила мъка на любимите си хора.

Докато красавицата се бореше за живота си, до нея неотлъчно бе приятелят й Александър Любенов. Но месеци след като се възстанови, връзката им приключи окончателно. Според запознати, в основата на разлъката им е именно увлечението на Цвети Стоянова по значително по-възрастния от нея актьор.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар