Невероятно, но факт! Димитър Рачков прибира луди пари зад гърба на Маги Халваджиян

Невероятно, но факт! Димитър Рачков прибира луди пари зад гърба на Маги Халваджиян
5 (100%) 1 vote

Според мълвата печалбата му ще е почти чиста

Оказа се, че новата година ще е повече от финансово благодатна за актьора Димитър Рачков.

Извън ангажиментите си в телевизията комикът ще влее в сметките си повече от 569 хиляди лева само за една вечер. Това ще се случи показвайки моноспектакъла си „Забраненото шоу на Рачков“ на сцената на най-голямата зала у нас „Арена Армеец“.

Димитър Рачков

Според мълвата печалбата му ще е почти чиста

Крупната сума от над половин милион обаче актьорът няма да дели с продуцента си Маги Халваджиян, защото спектакълът се продуцира от неговата собствена фирма. Продажбата на билетите за комедийната програма на Димитър Рачков вече е стартирала.

Справка показва, че цените на пропуските започват от 35 лева и достигат 60. Ако комикът успее да изпълни целия капацитет на залата от 12 373 седящи места, означава, че ще спечели 569 158 лева само от билетите. В същото време обаче със сигурност шоуто му ще бъде спонсорирано и от рекламодатели, а разходите му ще бъдат почти нулеви.

Освен наема от 15 бона за залата Рачов ще плати още на диджейката, която пуска музика от сцената, на осветители, както и на балерините, които забавляват публиката по време на паузите. В останалото време комикът е абсолютно сам на сцената, почти няма реквизит и повтаря вече до болка познатите си образи, скечове и смешки от дългите години, изкарани в телевизията.

Мнозина негодуват, че билетите му, са по-скъпи от тези за концертите на Лили Иванова

Припомняме, че господарят на ефира през миналата есен атакува и зала 1 на НДК с абсолютно същия спектакъл и сценарий. Явно сцената в Националния дворец му се вижда тясна и иска да сложи името си до малцината българи, успели да се изявят в най-голямата спортна зала у нас.

„Билетите му, са по-скъпи от тези на Лили Иванова. След като самата прима се отказа от концертите в „Арена Армеец“, той на какво се надява?“, коментират потребители в социалните мрежи. Хора, вече гледали моноспектакъла на Рачков, се възмущават още, че си позволявал груби подигравки с много по-успели от него звезди, че даже и със самата Лили Иванова.

„Дадох 50 лева за шоуто му през миналото лято, за да слушам смешките му от телевизията и да му приглася Милко Калайджиев, пише разочарована негова фенка. Освен балерини актьорът има навика да кани по едно известно лице, с което да се майтапи на живо. До сега част от програмата му са били Веско Маринов, Азис и мустакът на републиката Милко Калайджиев.
А кой ще бъде & на пангара в „Арена Армеец“ още не се знае, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар