Ани Цолова хвърли въдицата и накара феновете й да тръпнат в очакване

Гласувайте за статията

Ето с какво провокира феновете си

Ани Цолова хвърли поредното предизвикателство като по този начин накара феновете й да тръпнат в очакване.

Неотдавна се понесе упорита мълва, че Ани Цолова планира да се завърне отново в ефир. Сега обаче водещата хвърли сама въдица към своите почитатели с провокативна фотосесия.

Ани Цолова

Ето с какво провокира феновете си

Ани Цолова изненада последователите си в Инстаграм със серия актуални снимки. Фотосите провокираха нейните фенове и ги накараха да си зададат въпроса: „Да я очакваме ли скоро отново в ефир?“.

Журналистката не се е появявала на телевизионен екран вече повече от две години. Припомняме, че през 2017 г. тя изчезна изведнъж от сутрешния блок на Нова тв „Здравей, България“. Неин екранен партньор бе Виктор Николаев.

Причините за свалянето на водещата от ефир останаха неизяснени. Първоначално бе съобщено, че тя подготвя свое предаване в същата телевизия. Такова обаче така и не стартира. Оттогава почитателите на водещата се питат дали и кога ще я видят отново на екран.

Причината за настоящите вълнения по този въпрос са няколко актуални снимки на Ани Цолова, които тя е публикувала в социалната мрежа с посланието:
„Поговорихме си с cultinterview.radostinakoleva. За „утре“ и разни други работи.“
В коментарите под поста феновете ѝ отново я питат дали да я очакват отново в ефир. Към този момент обаче Ани Цолова не е дала еднозначен отговор на този въпрос, пише zajenata.bg.

Ани Цолова

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар