Как стана така, че Джулиана Гани гледа две бебета?

Гласувайте за статията

Силиконката се „похвали“ сама в профила си в Инстаграм

Тези дни силиконката Джулиана Гани се похвали, че гледа две бебета в дома си.

Оказва се, че при все, че майчинството е благословия, то е и доста тежко изпитание, изискващо пълна отдаденост, сили и постоянни грижи.

Погледнато по този начин, чифт ръце действително изглежда недостатъчен, въпреки, че жените по някакъв начин се справят с всички отговорности.

Джулиана Гани

Силиконката се „похвали“ сама в профила си в Инстаграм

Две седмици, след като бе изписана от болницата и се прибра у дома със сина си, Джулиана Гани се оказа не с едно, а с две бебета за гледане. Нещо, изискващо два пъти повече енергия от страна на младата майка.

Това сподели самата тя в своя Инстаграм профил. В него Джулиана Гани разкри на своите последователи, че отминалите почивни дни не са били никак лесни за нея.
„Уикенда ми беше доста зает, защото бебчо имаше силни колики, а баща му реши да се разболее! Сега си имам две бебета за гледане, ха-ха!“, гласи посланието към нейна снимка.

Макар че роди преди броени седмици, Гани е в перфектна форма – факт, за който свидетелстват изображенията, споделени от нея в социалната мрежа. На тях, в типичния за нея провокативен стил, тя с гордост показва плоския си корем.
Макар родителските задължения да нямат край, силиконката все пак успява да открадне време и за себе си. Преди седмица Джулиана публикува кадри от салон за красота, изненадвайки своите фенове с промяна във външния си вид.

„Бърза промяна във визията и продължаваме със смяната на памперси!
Откакто съм майка се чувствам уникално и сякаш живея изцяло нов живот! Дори смятам, че детето мотивира и двама ни с Илиян да творим, работим и успяваме все повече!
Явно вече открихме смисъла на всичкия този стремеж към успех, който е заложен във всички ни!“, отбелязва тя, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар