Бившата съпруга на Божидар Лукарски разкри страшната истина за развода им

Бившата съпруга на Божидар Лукарски разкри страшната истина за развода им
5 (100%) 1 vote

До няколко седмици тя ще сбъдне поредната си мечта

Бившата съпруга на екс лидера на СДС Божидар Лукарски – Ива Йорданова разкри цялата страшна истина за развода им.

Ива Йорданова не крие разочарованието си от това, че не е получавала подкрепа от бившия си съпруг Божидар Лукарски.

Божидар Лукарски

До няколко седмици тя ще сбъдне поредната си мечта

„Бившият ми съпруг не вярваше, че мога да танцувам, защото съм била, според него, твърде дебела и стара“, казва Йорданова.
„Често повтаряше, че няма да стана добър политик или добра бизнес дама, защото не мога да контактувам и преговарям. Тогава бях на 32 години. Сега съм на 35 години и съм в Топ 10 на света в салсата.

Не ми бе лесно да преодолея това негово отношение. Често сме зависими и се влияем от хората около нас, от това, което мислят за нас.

Човек трябва да човърка доста надълбоко, за да открие кой е той отвъд образа, който близките са създали за него. Когато дадеш отговор на тези търсения, изпитваш едно тихо спокойствие. Следващата ми цел е през февруари да се дипломирам в Харвард. До три-четири седмици и тази цел ще бъде постигната“, категорична е бившата съпруга на Божидар Лукарски.

Ива Йорданова е първата българка, която успява да влезе във финал на Световно първенство по социална салса. Бившата съпруга екслидера на СДС Божидар Лукарски успява да пробие в Топ 10 на шампионата. Пред БТВ тя разкри емоциите си около големия успех и нещата, с които е трябвало да се пребори по пътя към целта, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар