Не пуснаха Деси Слава в Америка (Какво попречи на певицата?)

Гласувайте за статията

Деси Слава очаква разрешение да замине за Америка

Деси Слава отлага концерти в Америка. Поп фолк изпълнителката не успя да се качи на самолета. Организаторката на концертите на Деси в Чикаго обясни защо се е стигнали дотам и защо феновете няма да видят певицата на 25-ти януари в зала „Авалон“.

„Концертът на Деси Слава в събота се отлага, тъй като днес на певицата не й бе позволено да се качи на самолета за Америка. Преди години е имала забрана за влизане в САЩ, която чрез адвокат бе премахната през 2016-та. Оказва се, обаче, че има промени за точно този тип забрани и политиката на State department вече е всеки път, когато лицето иска да пътува за Америка, трябва да поиска special waiver, въпреки че има одобрена работна петиция и положително минато интервю за работна виза!

В момента Деси Слава очаква специално разрешение и Ви уверяваме, че ще дойде скоро в Чикаго. Повече информация ще имаме в понеделник – колко време ще отнеме издаването на този special waiver и дали другия уикенд ще бъде концерта й в зала „Авалон“, съобщава Петя Романова, организатор на музикалния тур на Деси в Америка.

Тези причини отлагат старта на цялото турне на Деси Слава в САЩ и Канада. Наред с концерта в Чикаго на 25-ти януари, певицата няма да се срещне и със своите почитатели в Торонто на 24-ти януари, както и с тези в Нейпълс, Флорида на 26-ти, пише planeta.tv.

Не пуснаха Деси Слава в Америка сн. Инстаграм

Не пуснаха Деси Слава в Америка сн. Инстаграм

„Очаквам да получа специалното разрешение и тръгвам с първия полет за съответния град, за който успея! Ако някой от концертите ми бъде пропуснат, с  организатора на турнето – Петя Романова ще направим всичко възможно да преразгледаме за нови дати, за да не останете разочаровани! Искрено се извинявам и съжалявам за неудобството!“, написа поп фолк изпълнителката в профила си в Инстаграм.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар