Силвио Берлускони сложи всички в малкия си джоб

Гласувайте за статията

83-годишният плейбой заживя с нова любов

Бившият премиер на Италия – 83-годишният Силвио Берлускони, сложи всички в малкия си джоб.

Палавникът на италианската политика, който четири пъти заема премиерското място и в момента е евродепутат, заби ново гадже. Това се случва при все, че както вече писахме неотдавна, Силвио Берлускони чукна 83 години.

Силвио Берлускони

Новата изгора на Силвио Берлускони – Марта Фашина

Поредната избраница на вечния мераклия на Апенините се казва Марта Фашина. Тя е родена на 9 януари 1990 година в областния център на Калабрия – Реджо Калабрия, но е отрасла в Неапол. Завършила е литература и философия в държавния университет на Рим „Ла Сапиенца“.

Новата изгора на Силвио Берлускони, е руса дама с едра гръд като плеядата други хубавици в сваляческия му архив. Според информации от тесния кръг приятели на бившия министър-председател той бил хвърлил око на Марта преди близо две години, когато тя работела в PR отдела на футболния клуб „Милан“.

Сприятелили се, а Силвио Берлускони останал впечатлен не само от нейните пищни женски атрибути и раздаващата радост усмивка, но и от начетеността й. Започнал да се среща с нея, така да се каже, по работа. На политическите избори преди година и половина я направил депутатка от неговата партия „Форца Италия“. Миналото лято пък разпалило тлеещите страсти помежду им, взаимното им привличане експлодирало и те заживели под един покрив в Рим.

Но когато останалата в Милано, вече бивша фаворитка на Силвио – Франческа Паскале, разбрала за това и му вдигнала жесток скандал. Злите езици сплетничат, че Марта много й се ядосала. Поради тази причина, тя накарала по-големия от нея с 53 години възлюбен да натири унизената съперница обратно в родния й Неапол.

Речено – сторено и сега неофициално, пък и официално най-близката до сърцето на видния политик и бизнесмен дама, е хубавата Марта. Ако се вярва на жълтите издания между Алпите и Сицилия, за разлика от Франческа Паскале, Марта Фашина била много добре приета и от петте законни деца на Берлускони от неговите два брака, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар