Тежки дни застигнаха Виктор Калев

Тежки дни застигнаха Виктор Калев
5 (100%) 1 vote

Мълвата носи, че телевизията му стремглаво върви към фалит

От близкото обкръжение на актьора Виктор Калев издават, че е бил застигнат от тежки дни.

От известно време насам Виктор Калев отново е част от екипа на Слави Трифонов. Това се случва, след като двамата се разделиха след серия от скандали преди 4 години. По всичко личи, че комикът отново се продал за пари на бившия си шеф.

Виктор Калев

Мълвата носи, че телевизията му стремглаво върви към фалит

Финансови затруднения и липса на ангажименти принудили Виктор Калев да започне да се изявява по кабеларката на Дългия. Макар в периода, в който златоградчанинът беше артист на свободна практика, Трифонов да го унижаваше системно с майтапи и неколегиално отношение, Виктор преглътнал горчилката и решил да остави обидата в миналото. Срещу примамлива заплата бил готов отново да понася стоически ругатните на началника си, само и само да има работа на договор.

Той бил принуден от обстоятелствата

В годините, които Виктор Калев изкара, самопродуцирайки се, той създаде моноспектакъл, посветен на живота му. Първоначално към постановката имаше интерес, но с времето представленията престанаха да бъдат посещавани. От големите ни театрални режисьори Калев така и не получи нито една покана за роля, каквато всъщност била голямата му мечта.

Самият Трифонов пък изобщо не благоволи да покани някогашната звезда на „Шоуто на Слави“ да промотира спектакъла си в неговото предаване, а същевременно даваше трибуна за реклама на десетки рапъри и чалга звезди.

Сега Калев извадил от натфалина реквизита за до болка изтърканите роли на Ранърса, Деса Поетеса и Гугутка Заспалова и пак се правил на клоун във вечерта на актьорите по телевизийката на учиндолеца.

Според запознати Калев прибирал месечна заплата от 5000 лева. Повече от него вземал само Краси Радков. Тъй като обаче интересът от страна на рекламодателите към кабеларката на Слави е нулев и той се принуди да проси за спонсорство дори във фейсбук. Мнозина прогнозират, че едва ли ще успее още дълго да плаща надниците на екипа си. Според някои тъй наречената му телевизия стремглаво вървяла към фалит, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар