Томас Маркъл не пести критики към Меган и Хари

Томас Маркъл участва в документален филм, в който говори за детството на дъщеря си Меган и как отношенията им се променили след като тя се запознава с принц Хари. Бащата на бившата актриса се включи от дома си в Мексико, а лентата беше излъчена в сряда и събра над 1 млн. зрители. Томас дори показа снимки и клипове от ранните години на Меган. "Това бяха най-хубавите моменти от живота ми", признава той. След като родителите на актрисата се разделят, тя отива да живее с баща си в Калифорния. Нещата обаче се променят, когато Меган среща Хари. Според думите на Томас, дъщеря му го е зарязала заради кралското семейство. Той дори не присъстваше на сватбата между дъщеря си и принца през 2018-та година. "Дъщеря ми изглеждаше страхотно. Искаше ми се да бъда с нея в този ден", споделя Маркъл. Той добавя, че е завиждал на принц Чарлз, който заведе херцогинята до олтара. "Признавам си, че дори плаках. До ден-днешен не мога да забравя този момент". Според Томас, Хари е трябвало да иска лично разрешение за брака, а не да му се обажда по телефона. Разкривът в отношенията между баща и дъщеря се засили още повече, когато във вестник "Mail on Subday" се появи писмо, което Меган е изпратила до Томас. В момента херцогинята съди медията за публикуването на лична информация, нарушаването на авторски права, както и нарушаване на зашитата на личните данни.

Грешка

Другата  грешка, която разделя още повече двамата е, когато се разбра, че е направил тайна сделка с папараци за снимки от сватбата. Той се съгласи да покаже как се приготвя за церемонията, след като от двореца помолиха медиите за пълна дискретност около събитието. "Това решение ще ме преследва до края на живота ми", казва Томас. След това баща и дъщеря прекратяват взаимоотношенията си. Томас Маркъл получава инфаркт и това му попречва да присъства на сватбата. След като животът на бившия холивудски режисьор е вън от опасност, той получава няколко обаждания от принц Хари. Според него, херцогът му е казал, че го е предупредил да не се забърква с медиите. "Каза ми, че ако го бях послушал, това нямаше да се случи", твърди Маркъл. "Отговори му: "Жалко, че не умрях, за да може вие двамата да се престорите на тъжни", допълва бащата на Меган.

Арчи

Томас смята, че няма как отношенията между тримата да се оправят. Той все още не е виждал внука си Арчи, но казва, че от снимките си личи, че двамата си приличат. "Арчи има моя нос и всеки път, когато го погледнат, ще се сещат за мен", казва той. Новината за бременността на Меган стига до баща й по радиото. Относно решението на херцозите да напуснат кралското семейство, Маркъл признава, че е бил разочарован и унизен от новината. "Явно 3 млн. и къща с 26 спални не са достатъчни за тях", казва той. Феновете на кралското семейство веднага се обявиха в защита на Меган и Хари и обвиниха Томас, че прави всичко това за пари.

Кралско семейство

В отговор, той вини дъщеря си, че не се е погрижила за него. "В момента всички те са ми длъжници. Кралското семейство ми е задължено. Хари ми е задължен. Меган ми е задължена. Трябва да бъда възнаграден затова, през което преминах. Дъщеря ми обеща, че ще се грижи за мен, когато остарея. Е, остарях - време е да се погрижиш за татко", каза Томас. [caption id="attachment_616794" align="aligncenter" width="266"]Томас Маркъл не пести критики към Меган и Хари сн. YouTube Томас Маркъл не пести критики към Меган и Хари сн. YouTube[/caption] Въпреки че в момента те са много по-близо един до друг, той не смята, че те ще се виждат често. Меган и Хари вече живеят в Канада, а Томас Маркъл - в Мексико. "Мисля, че следващия път, когато ще се видим, аз ще бъда в ковчег", казва още той, пише tialoto.bg.