Антон Хекимян изби тотално рибата

Гласувайте за статията

Колегите му подозират, че вероятно тази покупка е била за подарък

Водещият на сутрешния блок на Би Ти Ви „Тази сутрин“ – Антон Хекимян, изби тотално рибата.

Запознати издават, че Антон Хекимян бил запразнил много по-рано от именния му ден.

Антон Хекимян

Колегите му подозират, че вероятно тази покупка е била за подарък

Тв водещият бил забелязан в 11 ч. предобед в работен ден да си купува червено вино от магазин, намиращ се в близост до местоработата му. Той помолил продавачката да му сложи бутилката в непрозрачна хартиена торбичка, за да не предизвиква клюки в телевизията.

За маскировка си взел и едно кафе в картонена чаша и се отправил обратно към офиса си в Би Ти Ви.

Явно Антон Хекимян е бил подвластен на инерцията след маратона от празници в началото на годината и я откарал така развеселен чак до 17 януари – когатосе отбелязва Антоновден. Запознати издават, че навръх именния си ден, той организирал щур купон с напитки и мезета.

Колегите му все пак са озадачени, защото Антон Хекимян е известен привърженик на спорта и здравословното хранене. Поради тази причина те смятат, че старозагорецът най-вероятно е купил виното за подарък.

Според злите езици в медията обаче не е изключено да е решил да теши обзелата го напоследък тежка депресия. Той бил съсипан от новината, че бившата му любов Василена Гръбчева роди преди дете на младия доктор Асен Цеков, с когото живее от година и половина.

Припомняме, че Антон Хекимян и Василена Гръбчева имаха 5-годишна връзка, но до брак и потомство така и не се стигна. Вместо това последва раздяла и журналистът отново остана сам, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар