Меган Маркъл с първо интервю след абдикацията (Ето пред кого ще се разкрие)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл дава първо интервю след абдикацията

Меган Маркъл ще даде първото си интервю след абдикацията. Херцогинята на Съсекс сподели, че смята да разкаже истината за живота си в кралския двор не пред Опра, а пред Елън Дедженерис.

Решението й не е голяма изненада, тъй като Меган възнамеряваше да изпадне в откровения още преди това. Въпреки това от двореца се надяват, че тя няма да разкрие твърде много от личния си живот пред обществото.

Херцогинята вече е обсъдила срещата с Елън Дедженерис. „Тя иска да говори с нея, като с приятел. Освен това е убедена, че Елън разбира най-добре болката й. Смята, че тя е символ на една истинност и се чувства с нея, все едно е срещнала сродната си душа.

Източник споделя пред британския таблоид „Дейли мейл“,че Елън предложила сама на Меган да говори пред нея. И се надявала така да успее да измести Опра и Гейл Кинг.

„В крайна сметка Опра ухажваше майката на Меган. Двете прекараха един ден в Монтесито, заедно бяха на сватбата, а освен това Опра е доста открита относно решението на двойката да се откъсне от кралския двор“, казва източник от обкръжението на Маркъл.

В крайна сметка обаче Меган избрала Елън, защото я чувствала по-близка, като характер и начин на мислене.

„Тя казва, че те не са губили връзка и съветите за справяне с личните проблеми са станали приятелска връзка“, казва още приятелят на Меган. А източник от шоуто на Елън издава, че интервюто ще бъде много тайно и на много дискретно място.

„Елън има начин да накара нещата да се случат. Освен това даде да се разбере, че интервюто с Меган е едно от най-важните. За нея тя и Хари и са едни от най-прекрасните и реални хора, които е виждала“, споделя още той.

Меган Маркъл с първо интервю пред Елън Дедженерис сн. Инстаграм

Меган Маркъл с първо интервю пред Елън Дедженерис сн. Инстаграм

Междувременно Опра и Гейл Кинг продължават кампанията по нейната защита.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар