Маган и Хари с тежки проблеми след абдикацията (Вижте какви беди ги сполетяха)

Гласувайте за статията

Каква я мислеха каква стана, херцозите още на старта се натъкнаха на проблеми

Меган и Хари още в началото след като се отделиха от кралското семейство осъзнаха, че да постигнат независимост никак не е лесна задача.

Очаква се от тях да защитят марката си Sussex Royal. Която регистрираха преди „Мегзит” и накараха целия кралски род да се срамува, че ще продават всякакви стоки, в това число и тениски и чорапи с нея.

Снимка: lokalno.mk

Оказва се, че австралийският лекар д-р Бенджамин Фостър от Виктория, който е завършил в Лондон е подал жалба в съда. За сега все още не се знаят какви са мотивите на австралиеца да оспорва правото да ползват търговската марка.

Сега внукът на кралицата и неговата американска съпруга трябва да разберат какво стои зад неговия ход. И да се справят със съдебната спънка, която не биха имали ако все още бяха кралски особи.

Скоро те трябваше да се съгласят с решението на Двореца да платят 2,4 милиона паунда, които похарчиха за ремонта на резиденцията си във Фрагмор. От тях се очаква да поемат и разходите си за охрана в Канада. Тъй като данъкоплатците там нямат намерение парите им да бъдат  харчени неразумно.

Принц Хари вече не използва титлата „негово величество” , но все пак остава херцог на Съсекс. Благодарение на баща си принц Чарлз, който обеща да издържа семейството на сина си още една година със собствени средства, предават от lokalno.mk.

Не че Хари и Меган и сина им Арчи ще мизерстват, но бързо разбраха, че цената на независимостта е по-голяма от тази на кралската корона.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар