Елизабет II легна болна (Какво се случва с кралицата?)

Гласувайте за статията

Кралицата за първи път от 66 години не присъства на събитие

Елизабет II е с разклатено здравословно състояние. Явно след напускането на Меган и Хари целият този скандал се отрази негативно на 93-годишната кралица и я налегнаха здравословни проблеми.

Според медиите тя за първи път от 66 години от нейното управление ще пропусне годишното заседание на женския институт в Сандрингам. От 1943 година насам тя никога не е отсъствала от годишни събития. Този път обаче от двореца обявиха промяната в плановете на монарха само половин час преди началото на срещата.

Кралицата с принц Филип
Снимка: Инстаграм

Неприятностите, които я налегнаха в последно време със секс скандала със сина и принц Андрю и непокорната й нова снаха и съпруга на Хари явно си казаха думата. Заради преклонната си възраст Елизабет трябва да се пази повече, казват нейните поддръжници.

Скоро се разбра, че възрастната и най-дълго управлявала в света кралица има проблеми и със слуха. На църковна служба тя бе забелязана да носи слухов апарат. Което показва, че вече трудно чува.

Според източници от кралския двор тя все по-често напоследък започвала да променя и коригира графика си поради влошаване на здравословното си състояние. До последния момент имала намерение да пие чай и хапне торта с жените в Сандрингам, но трябвало да се откаже.

Говорителката на Бъкингамският дворец се помъчи да успокои поданиците като каза, че няма причина за безпокойство, кралицата малко е настинала, предават от unian.net.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар