Сравнение между Николаос Цитиридис и Слави Трифонов

Сравнение между Николаос Цитиридис и Слави Трифонов
1 (20%) 1 vote
Ще бие ли по рейтинг Дългия новият шоумен Николаос Цитиридис?

В действителност Николаос Цитиридис знае как да печели публиката на своя страна – пише в. „Уикенд“. Всъщност ще се убедим в това на първото му предаване в понеделник 27 февруари.

Ако трябва да се сравнява със своя предшественик Слави Трифонов, той е забавен колкото Дългия, но за разлика от него не изглежда нито арогантен, нито агресивен и не всява страхопочитание. Освен това английският му е на много високо ниво, така че преспокойно би могъл да води интервюта с чужденци, без да ползва услугите на преводач и най-важното – без да се излага.

Новият водещ Николаос Цитиридис обяви, че ни най-малко не се притеснява от неизбежните сравнения със Слави Трифонов. В новия водещ обаче се усеща и доза напрежение. И това не е изненадващо – на него е възложена задачата да заличи от съзнанието на зрителя лицето на Слави Трифонов, което шестваше на малкия екран цели 20 години.

И в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ ще има бенд, но само от петима души, в това число се включва и певицата Цвети, която по визия може успешно да съперничи на ководещата Славена Вътова, но за разлика от нея има изявен талант – може да пее, и то много добре. Шеф на бенда е Десислав Данчев, известен като авер на Вики от „Мастило“.

Коженото диванче на Слави Трифонов е заменено от синьозелен фотьойл. Освен това край бюрото на водещия Николаос Цитиридис има наредени книги, които по думите му са на „старонемски“ и му действат много ободряващо. На самото му бюро пък има пясъчни часовници – според водещия пясъкът е от Созопол и е пълен с фасове. А студиото ще изглежда бляскаво, защото в нея ще влезе като съводеща Славена Вътова.

Цитиридис vs Трифонов

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Сравнение между Николаос Цитиридис и Слави Трифонов”

  1. Zlatena

    ян. 24. 2020

    Прогнозирам рейтинга на шоуто на Николас Цитридис сте е 10% дори 2 месеца няма да издържи на екрана пълен провал на програмната схема на тв бТВ затова нова тв и 7/8 тв са с много по висок рейтинг така ще е завинаги защото румънските шефове на тв бТВ ги интересува само собствената им изгода и нищо друго

Добавете коментар