Брад Пит проговори заедно ли са с Дженифър Анистън (Вижте коментара му)

Гласувайте за статията

Мнозина мечтаят Брад и Джен да са отново двойка, оказва се май, че това са празни приказки

Брад Пит за първи път коментира снимките от топлата си среща с Дженифър Анистън. Те развълнуваха почитателите на бившите съпрузи,които се надяват да ги видят пак като двойка.

Само, че актьорът каза, че нищо не знае за това. Когато бе попитан какво мисли за реакцията на мрежата след срещата му с Джен и фотосите им заедно, той през смях заяви: „Не знам нищо, аз съм много наивен и не чета заглавия в медиите”.

Брад Пит и Джен много се смеят, че ги смятат за двойка
Снимка: apostrophe.ua

Източник на Еntertainment Тonight твърди нещо различно. Той казва, че и Брад и Анистън знаят за спекулациите на хората и много се забавляват с тях. „Брад и Джен започнаха да си говорят след като връзките им с Анджелина Джоли и Джъстин Теру претърпяха крах. Те са се срещали, но само от време на време и то случайно. Анистън умишлено избягваше първия си съпруг, въпреки, че не е преставала да го обожава. Но не искаше да пуска слухове за евентуалното им събиране.А и двамата много се смееха на това”.

По-късно в интервю за друго издание холивудският актьор се оплака, че е станал за храна на таблоидите. Като признава, че това се случва защото личния му живот е пълен провал, предават от apostrophe.ua.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар