Хороскоп за 24 януари, петък – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на астроложката Кети Мартинова, публикуван във в. „24 часа“

Везни
Не бързайте, особено ако не сте напълно уверени в правилността на начинанията си. Постарайте се да подходите към нещата трезво и без предубеждение. Имоти и домашни въпроси излизат на преден план. По друг начин казано – досадата може да ви навести, но не си позволявайте да унивате.

Скорпион
Преценете кое е реално и кое не и след това търсете пътища и средства за осъществяване на своите намерения. Дайте си време, за да добиете ясна представа, и не се хвърляйте в необмислени рискове. Възможно е интимно разочарование, но не бързайте с мащабните изводи. Изчакайте емоцията да отмине и тогава анализирайте събитията.

Стрелец
На пръв поглед всичко е наред, но за всеки случай вземете мерки за сигурност. Не позволявайте събитията да вземат нежелан обрат, за да не отстъпите от заетите позиции. Разнопосочни са изненадите и на интимния фронт. Изобщо, няма да ви липсват емоции.

Козирог
Имайте едно наум, денят е конфликтен за вас. За едни тревогите са в постоянното или делово партньорство, срещу други работят силни опоненти. Внимавайте да не станете жертва на заблуди или на собствените си очаквания. Не правете мащабни обобщения, за да не попадате в мащабни заблуди.

Водолей
Забравете опасенията, но също и големите надежди. Ситуацията е такава, че изисква действие на мига. Не се страхувайте, вътрешният глас винаги ще подскаже какво да направите. За някои най-важно е пътуване, за други предстои важно решение вкъщи. Разсъждавайте трезво.

Риби
Ще имате възможност да осъществите замисленото. При вас се появява точно онзи шанс, от който се нуждаете, така че постарайте се да се възползвате от добрия случай. Късметът е с вас и в личния, и в служебния живот. Само не се главозамайвайте и не вирвайте нос, тъй като не ви приляга.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар