Хороскоп за 24 януари, петък – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на астроложката Кети Мартинова, публикуван във в. „24 часа“

 

Овен

Моментът не е подходящ да прокарвате своите инициативи. Не бързайте, особено ако не сте напълно уверени в правилността на начинанията си. Постарайте се да подходите към нещата трезво и без предубеждение. Ясно е, че това е трудно за вас, но не пречи да опитвате. Бъдете по-толерантни към околните.

 

Телец

Гледайте на нещата мащабно и така ще видите перспективите. И не пренебрегвайте интуицията си. Тя ще ви подскаже какви са мотивите на другите, а също и тенденцията за развитие на ситуацията. Задават се интимни новини – не се знае дали са за добро, или не. Ще зависи от вашите убеждения и ценностната ви система.

 

Близнаци

Помислете дали имате достатъчно търпение и издражливост да доведете намисленото докрай. А също и дали сте взели под внимание всички детайли и възможни усложнения. Внимавайте да не ви излъжат или сами да се подведете. Иначе казано, бъдете нащрек и не се предоверявайте!

 

Рак

Още веднъж проверете истонността на намеренията и разчетите си. Така ще уточните, а нищо чудно и да смените своята стратегия. Събитията внасят промени в плановете ви. За едни тревогите са домашни, а за други – административно. Стиснете зъби – ще отминат.

 

Лъв

Изчакайте развоя на събитията. Те ще ви подскажат какво трябва да направите и коя е най-печелившата тактика. Не става дума за обичайните всекидневни ангажименти, а за бъдещето на нещо важно за вас. В любовта настъпва оживление, което ще ви освежи и зареди с енергия.

 

Дева

Денят е изпълнен както с хобуви, така и с неприятни изненади. Иначе казано, очакват ви доста емоции. Затова запазете дистанция, за да може да получите колкото се може по-всеобхватна представа за нещата. Предстоят домашни промени, които назряват отдавна но едва сега стоят на прага.

 

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар