Николаос Цитиридис се подиграва със Слави Трифонов

Николаос Цитиридис се подиграва със Слави Трифонов
5 (100%) 1 vote

Новият водещ на бТВ – Николаос Цитиридис се подиграва на предшественика си

Както вече стана ясно, новият водещ на бТВ, който ще седне в стола на Слави Трифонов, е Николаос Цитиридис. Младият комедиант започна представянето си със закачка с публиката, заявявайки че най-накрая шоуто има нов водещ. Той добави, че е било крайно време водещият да бъде сменен. Така Николаос Цитиридис се представи на зрителите на бТВ, видя HotArena.

Той разкри още, че няма да иска от публиката да ръкопляска и да реагира емоционално на изказванията му, както правеше Слави Трифонов. Той ще заеме мястото на Дългия в изцяло обновено студио – с ново диванче и нов бенд.

Николаос представи екипа си. Той разкри, че Денислав Дачев е шеф на оркестъра, а Цвети е певицата. Новият водещ представи и бенда си – китара – Светослав, тромпет – Мартин и Виктор – барабани.

Новият водещ заяви, че ще кани само известни личности в предаването си. Шефът на бТВ Флориан Скала ще бъде първият му гост, който му обеща, че ще води шоуто цели 20 години.

Друга новост е отсъствието на балет. Комедиантът заявил на шега, че се надява на ко-водеща, която да е много красива, но това ще се случи след време.

Първоначално Николаос е бил избран за сценарист, но продуцентите бързо забелязвали потенциала му за водещ, пише Хот арена.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Николаос Цитиридис се подиграва със Слави Трифонов”

  1. zlatena

    ян. 24. 2020

    Прогнозирам шоуто на Николас Цитридис сте е с 10% рейтинг дори няма да изкара 2 месеца на екрана пълен провал на програмната схема на тв бтв то затова нова тв и 7/8 тв са с много по висок рейтинг така ще е винаги защото румънските шефове на тв бтв се интересуват само от собствената си изгода от нищо друго.

Добавете коментар