Славена Вътова отново се уреди

Славена Вътова отново се уреди
5 (100%) 1 vote

Славена Вътова отново се уреди с работа в телевизията

След края на „България търси талант”, Славена Вътова отново се уреди с работа в телевизията. Бившата миска ще се изявява като екранна половинка на новия водещ, който ще заеме мястото на Слави Трифонов.

За пореден път тя ще се изявява като асистент в телевизионен ефир. Все още не е ясно каква точно ще бъде нейната роля, но се твърди, че е измислена специално за нея.

Тя самата се издаде за новата си изявява, споделяйки фотос с новия водещ. Снимката бе допълнена от следния текст: „знам кой е новият водещ на вечерното шоу на Би Ти Ви –  даже тренирахме заедно”.

От частната медия вече показаха какво точно ще представлява новото вечерно предаване. От анонса става ясно, че то има сходни характеристики с предишно шоу. Включително и по отношение на името. Новата продукция ще се казва „Шоуто на Николаос Цитиридис”.

25-годишния водещ е започнал кариерата си като журналист, когато е бил на 18 години. Той не само изпълнява сценариите си, но и се сам ги прави. Заради усмивката си, Цитиридис със сигурност ще се сдобие с много фенки. Продуцентите първо го харесали за сценарист на предаването. Но след това преценили, че той ще бъде добър водещ, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар