Половинката на Любо Нейков взе важно решение

Гласувайте за статията

Любо Нейков уважава решението на любимата си

Семейството на Любо Нейков е далече от светлините на прожекторите, видя HotArena. Половинката на комика не обича да се показва и той уважава желанието й.

Гинка отказва да бъде публична личност. Щерка си Ана тя пази като писано яйце. През годините сме ставали свидетели на различни спекулации и най-вече на твърдения, че Любо и Гинка са пред развод. Но истината е, че те просто не обичат да демонстрират отношенията си.

Гинка дори е предприела по-сериозни мерки, за да не свързват името й с това на нейния съпруг. Госпожа Нейкова се представя с моминската си фамилия, пише Хот арена.

Тя е професионален фотограф. Гинка обича да запечатва в кадър ваканциите на семейството си в чужбина. Нейкови пътуват поне два пъти годишно извън страната. Миналата година те посетиха Френската ривиера.

Наследницата на Любо Нейков вече е на 8 години. Малката Ана учи във френския лицей „Виктор Юго“. Това е най-престижните частни училища у нас. Но възможността за образованието там не е достъпна за всеки.

За една учебна година родителите на учениците там заплащат такса в размер на 10 000 лв. Любо Нейков не е от родителите, които пестят за децата си. Особено, когато става въпрос за тяхното образованието, пише Хот арена, позовавайки се на „Ретро“.

Преди Ана да се появи на бял свят, комикът и любимата му загубиха първата си рожба.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар