Кариерата на Елена Йончева съсипа брака й (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Елена Йончева зарязана заради млада блондинка

Политическата кариера на евродепутатката Елена Йончева се е отразила пагубно на личния й живот. Бившата журналистка и бащата на детето й Пламен Тодоров се разделили, гласи най-новата мълва в светските среди.

В дъното на разлъката е увлечението на 12 години по-младия от Йончева архитект към негова колежка. Фотографите на „Ретро“ за първи път засякоха Пламен в компанията на 27-годишната Виктория Станчева още през април миналата година. Докато Елена Йончева водеше разпалено предизборната си кампания и бе заета да снове между ТВ студиата, мъжът й замина за Шумен заедно с колежката си привидно само по работа.

В действителност наистина архитектурното студио на Тодоров осъществява проект в града, но по това време на командировката му с хубавицата бяха сами, без останалите им близо десетина колеги, които месец след това заминаха от София за провинцията, за да работят, пише „Ретро“. За капак Пламен и Виктория още тогава нощуваха заедно, потопени в романтиката на закътан шуменски хотел.

За Виктория се знае, че от доста време е част от фирмата на архитект Тодоров, а хобито й е да пътува по света. Тя е запалена по йогата, както и по някои екстремни спортове, като планинско катерене и каране на сърф. Запознати твърдят, че Елена и мъжът й се разделили в началото на лятото. Когато се прибрала от Брюксел, социалистката не останала в жилището, което двамата обитаваха, докато все още бяха семейство. А пламен заживял в новата си любима.

Син

Спорове Йончева и Пламен имат около отглеждането на 3-годишния им син. Докато бяха двойка детето посещаваше елитна френска детска градина в Драгалевци. Сега вариантите били или детето да остане да живее през по-голямата част от времето при баща си и новата му любима, или да замине при майка си в Брюксел.

Кариерата на Елена Йончева съсипа брака й сн. hotarena.net

Кариерата на Елена Йончева съсипа брака й сн. hotarena.net

Припомняме, че обвинената в пране на пари Йончева се запознава с Пламен докато все още е обвързана със Сергей Станишев. Веднага след раздялата им Елена заживява с Пламен, а през 2016-та година, на 52-годишна възраст, му ражда първороден син, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар