Христина Балинска става баба (Всичко за щастливото събитие)

0

Синоптичката ще гушне първо внуче, дъщеря й чака бебе

Христина Балинска, която дълги години съобщаваше прогнозата за времето в бТВ, а сега се появява на екрана на държавната телевизия трябва да свикне с факта, че скоро ще й казват баба.

Синоптичката, чийто личен живот е обвит в пълна мистерия има дъщеря Мария. Която завърши Американския колеж и живее на Острова. Стана ясно, че наследничката на Балинска е сериозно обвързана и с мъжа си, с който нямат брак скоро ще станат родители.

Христина била впечатлена от кандидат зет си и одобрила връзката на щерка си с момчето. Само дето не била готова все още да стане баба и упорито не издава на колко е години. Преди известно време лъсна истинската възраст на водещата на прогнозата на времето. Стана ясно, че е на 53 години и е родена през 1966 г.

Христина Балинска смени бТВ с БНТ
Снимка: Гугъл

Както е известно в телевизионния бранш има жестока конкуренция заради настъплението на все по-млади момичета. Затова Балинска се старае да не отстъпва на колежките си с визия и се подлага на куп разкрасителни процедури.

Според зрителите тя не е толкова млада, но пък има изискано излъчване. Освен това винаги е блестяла с елегантни дрехи, стройна фигура и винаги перфектна прическа.

Въпреки големия си професионализъм и поддържана визия синоптичката бе принудена да се раздели с предишната си работа в бТВ. Говори се, че дългокраката блондинка Натали Трифонова я забъркала в интрига, заради, която тихомълком напуснала медията, предават от ХотАрена, цитирайки Ретро.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.