Бащата на Меган Макъл: Те обезцениха монархията! (Уникални снимки от архива на Томас)

Гласувайте за статията

Томас Маркъл в емоционално интервю каза какво мисли за дъщеря си и мъжа й

Бащата на Меган Маркъл даде емоционално интервю за британския тв Канал 5. Час и половина Томас Маркъл в документалния филм „Томас Маркъл: Моята история“ той атакува дъщеря си и британския си зет Хари.

Бащата на Меган Маркъл
Снимка: Ютюб

75-годишният американец, който в момента живее в Мексико призна, че плаче когато гледа снимки от сватбата на Меган. Той ревнува, че принц Чарлз я завел до олтара вместо него заради сърдечния удар, който получи малко преди венчавката. „Бих искал  да съм до нея, но благодаря на Чарлз, че беше там”, казва таткото.

Възрастния мъж е тъжен, че никога не се е срещал на живо с Хари. Разговаряли са само по телефона. А не е виждал и внука си. Разбрал за дъщеря си, че е бременна от пресата както и за раждането на Арчи.

Томас Маркъл е сигурен, че Меган ще отиде да го види единствено на погребението му. Той обвини и Хари, че за тях той не съществува. „Ние все пак сме семейство и трябва да говорим”, като подчерта, че принцът не на 12 години и не трябва да е толкова чувствителен.

Като си спомня, че за последен път е разговарял с Хари по телефона в болницата, лежейки след сърдечния удар. Когато бъдещия му зет го упрекнал за снимките, които продаде на папараците той отговорил: „„ Жалко е, че не умрях, защото и двамата можехте да се преструвате, че сте тъжни “ и му затворил телефона, предават от fakty.ua.

Накрая разочарованият баща коментира и решението на Хари и Меган да се откажат от титлите. Томас казва, че с постъпката си обезценяват монархията, превръщайки в в „супермаркет с корона”. Той обвини дъщеря си, че е зарязала мечтата на всяко момиче да стане принцеса и то за пари. „Те са действали по най-лошия начин към кралицата – може би най-обичаната и уважавана жена в света“, допълва той.

Вижте снимки, които показа бащатата на херцогинята!

Томас Маркъл: Липсва ми Меган. Липсва ми тази, която беше тя.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар