Дали Николаос Цитиридис ще размаже Слафи Трифонов?

Дали Николаос Цитиридис ще размаже Слафи Трифонов?
1 (20%) 1 vote
25-годишният Николаос Цитиридис заема стола на Дългия този понеделник, 27 февруари, от 22,30 часа, ще му партнира ослепителната Славена Вътова

„Шоуто на Николаос Цитиридис“ стартира в понеделник, 27 февруари. „Уикенд“ вече съобщи доста подробности около новия водещ, който е роден в Атина, носи гръцко име, защото баща му е грък, но от 5-годишна възраст живее в България – отбелязва изданието.

„Роден съм в Атина – люлката на демокрацията, сега живея в „Дружба“ – гробът на демокрацията“ – обяви той пред журналисти, демонстрирайки типа хумор, на който смята да заложи в шоуто си.
Николаос Цитиридис е 25-годишен комедиант, започнал кариерата си като журналист, когато е на 18 години. Свирил е на барабани, работил е като аниматор в детски клуб, но звездата му изглява, когато получава шанс да прави собствени програми в комеди клуб. Сам пише сценариите си, сам ги изпълнява като актьор, а когато прави интервюта, може сам да измисли въпросите, вместо да разчита да му ги диктуват в слушалка в ухото.

Далеч по-симпатичен е от Слави Трифонов, трудно би могъл да мине за красавец, но пък е чаровен, има широка усмивка и със сигурност щше се сдобие с много фенки. Шефовете в Би Ти Ви първо го харесали за сценарист на предаването, а едва след това решили, че от него ще излезе и добър водещ. В ролята на ководещ ще му асистира Славена Вътова.
Дали това е така обаче дали няма да се подхлъзне младокът под мощната сянка на Дългия, предстои да видим.

Циколаос Цитиридис сам измисля скечовете си

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар