Хороскоп за 23 януари, четвъртък – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Везни
Денят ви ще е успешен и спокоен. Чувствате се мотивирани и радостни. Напълно фокусирани сте върху изпълнението на задачите си, което ви прави много продуктивни. Не се преуморявайте – обърнете повече внимание на близките си. Ще получите интересна новина, свързана с пътуване. Постарайте се нищо необходимо да не ви липсва по пътя.

Скорпион
Днес ще ви се наложи да обмислите различни ситуации и планове в детайл. Това ще ви спести затруднения и ще ви помогне с бъдещи проекти. Имате някакви идеи и ви трябва време и спокойствие да помислите и по тях. Ако искате да си починете, просто ги запишете и оставете да отлежат. Решенията ще ви дойда по-късно.

Стрелец
Забелязвате, че някой познат напоследък се държи странно с вас, и това не ви е много приятно. Колебаете се да говорите с него в момента, оставете нещата такива, каквито са. С течение на времето ситуацията ще се изясни, затова не бързайте и останете фокусирани върху работата си. Иначе казано, проявете търпение, докато нещата се наместят.

Козирог
Добре е днес да подредите приоритетите си и да направите само това, което е най-важно за вас. Ако не го направите, графикът ви е твърде натоварен и няма да успеете да свършите нищо докрай. Вечерта излезте с приятели – имате нужда от развлечение. Предстои ви промяна, която ще настъпва постепенно и без резки изненади.

Водолей
Днес сте енергични и се чувствате креативни. Това ще ви помогне да погледнете на някоя ситуация от друга гледна точка и да намерите решение на някои лични проблеми. Ще ви хрумнат интересни идеи. Тъй като сте нетърпеливи, започнете да планирате реализирането им. Не действайте прибързано обаче.

Риби
Чувствате се притиснати от обстоятелствата и това ви стресира. Изморени сте най-вече психически и всичко ви се струва по-голямо и сериозни, отколкото е всъщност. Обмисляйте внимателно думите си – не се оставяйте на нервите да говорят вместо вас. Можете да бъдете сдържани и е момент да проявите пак тази своя черта.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар