Хороскоп за 23 януари, четвъртък – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Овен
Не си мислете, че ако вършите работата си бързо, я вършите качествено. Забавете темпото и се върнете няколко крачки назад. Имате нужда от почивка – отделете повече време за себе си. Гледайте да разсеете негативните мисли, като излезете на разходка. Градската обстановка, особено ако е градина или парк, ще подобри настроението ви и ще подреди мислите в главата ви.

Телец
Днес трябва да сте концентрирани и по-малко разсеяни. Колеги ще се опитват да говорят с вас, но е по-добре да избегнете това по деликатен начин, за да не обидите някого. Напоследък изоставате със завършването на задачите си и е наложително днес да наваксате. Гледайте да не е за сметка на свободното ви време и на вечерната среща с приятели.

Близнаци
Фокусирайте се изцяло върху работата си. Довършете това, което сте започнали, въпреки някои пречки, които не зависят от вас. Ще е необходимо да проявите цялата си креативност и изобретателност, но ще се справите. Помощта на близките ви също ще е от полза. Само бъдете по-комуникативни и отворени за нови идеи и прийоми за действие.

Рак
Ежедневието ви е твърде натоварено и това започва да ви пречи както в професионален, така и в личен план. За да се отърсите от стреса, трябва да сте по-социални – да ходите на кино или театър, да се срещате с приятели, да посещавате културни събития. Необходимо е да общувате с повече хора извън работното си място.

Лъв
По природа сте индивидуалисти и колкото и да не искате, днес ще ви се наложи да работите в група. Ще останете приятно изненадани от ефективността на колективната работа. Имате възможност да видите колегите си от друг ъгъл и да прецените професионализма им. Това ще ви бъде от полза при бъдещи проекти и при евентуален избор на екип.

Дева
Някои неща днес няма да вървят по план, но опитайте да останете позитивни. Денят ви ще е напрегнат и ще имате нужда да обмислите някои идеи самостоятелно. Обърнете внимание на финансовото си състояние – ще успеете да предотвратите бъдещи парични затруднения. Предстои ви интересно запознанство с обаятелен човек. Имайте едно наум обаче.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар