Доналд Тръмп разкри защо не понася Грета Тунберг: Тя ме изпревари на корицата на „Time“!

Гласувайте за статията

Трагикомичен случай! Доналд Тръмп бесен на Грета Тунберг заради „Time“

Една корица може да ви докара търговска война със САЩ! Или най-малкото Доналд Тръмп да ви се разсърди. Американският президент преди дни сподели, защо не може да понася Грета Тунберг. 17-годишната европейка просто го изпреварила на корицата на списание „Time“.

Оказа се, че държавния глава отдавна имал амбиция да застане на корицата на световноизвестното списание. Оказа се обаче, че хубавата Грета го е изпреварила и бе избрана за лице на изданието преди него. Последното толкова ядосало президента, че той още не може да го понесе.

По време на пресконференция в сряда следобед, докато беше в Швейцария, Тръмп бе принуден да отговори на репортер, защо според него тя има проблеми с гнева.

„Не съм казал, че е гневна, казах, че трябва да поработи върху овладяването на гнева“, заяви Тръмп. След което реши сам да скочи срещу нея.“На колко години е тя?“, запита президентът, без да отговори на репортерите, които настояваха да обясни, как се бори с изменението на климата и какви са мерките, които заяви пред Грета, че са взети.

Тръмп игнорира всички въпроси и настоя да разбере на колко години е тийнейджърката.

„Тя е на 17“, заявиха представители на пресата.
„Страхотно! И тя ме победи за корицата на списание „Time“, заядливо коментира президентът.

Както е известно, Грета бе избрана за лице на списанието и личност на 2019 година през декември.

Междувременно тя за пореден път разкритикува Тръмп и другите държавни лидери, че не обръщат никакво внимание на проблемите на климата. А американския президент я посъветва да се занимава с други неща.

Доналд Тръмп сърдит на Грета Тунберг заради списание "Тайм" сн. Yahoo.com

Доналд Тръмп сърдит на Грета Тунберг заради списание „Тайм“ сн. Yahoo.com

И докато в Белия дом очевидно й се подиграват, то в Лондон нещата са съвсем различни. Принц Чарлз също се срещна с Грета и е очарован от нея. Той подкрепи нейните инициативи и дори настоя за „зелен данък“, който да мотивира повече хора да предприемат мерки срещу промените в климата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар