Кейт Мидълтън засрами Меган Маркъл: След раждането на Джордж бях абсолютно сама, но се справих!

Кейт Мидълтън засрами Меган Маркъл: След раждането на Джордж бях абсолютно сама, но се справих!
4 (80%) 2 votes

Кейт Мидълтън засрами Меган Маркъл публично

Кейт Мидълтън за първи път не си замълча и отвърна на удара. Херцогинята на Кеймбридж си позволи реплика срещу Меган Маркъл и то пред медиите. Тя обаче не я нападна открито. А сподели собствените си преживявания след раждането на принц Джордж и колко трудно й е било, когато е била далеч от всички.

Както е известно, Меган наскоро се оплака, че роднините не й помагат за Арчи, никой не се интересува как се справят с Хари и се чувства задушена от трудностите в кралския дворец. Тогава общественото мнение се обърна дори срещу Кейт и Уилям, които едва ли не, бяха съсипали живота на младата майка и я бяха оставили на произвола.

В действителност Меган и Хари живееха в двореца „Сейнт Джеймс“, кралица Елизабет и придворните бяха около двамата, а Дориа Рагланд дори пристигна от САЩ. Хари също си взе отпуск по бащинство, за да помага на съпругата си, а Кейт и Уилям бяха на минути разстояние от тях.
След упреците, Катрин не каза нищо и замълча. Замълча и след това, не обели и дума дори когато рождения й ден бе съсипан непоправимо. След като Меган обаче се опита да засенчи и кампанията й за помощ на децата и ранна превенция на психичното здраве, тя отвърна на удара. Докато бе на посещение в Кардиф, Уелс, тя сподели вълнението си от спомените на острова.

Империята отвръща на удара

„Прекрасно е да се върна тук. Имам наистина незабравими спомени. Когато Джордж беше мъничко бебе, ние трябваше да живеем тук, в средата на Ангълси. Ние бяхме толкова изолирани, че нямаше никой около нас. Не можехме да разчитаме на семейството си, на родителите ни, на никого. А Уилям работеше като пилот и постоянно взимаше нощни смени… Ако само имах център като този близо до мен…“, сподели Катрин по повод посещение в центъра за помощ на родители и семействата им в Кардиф.

Кейт Мидълтън си върна на Меган Маркъл за всички обиди с финес

Кейт Мидълтън си върна на Меган Маркъл за всички обиди с финес сн. Инстаграм/ sussexroyal

Кейт по никакъв начин нямаше намерение да уязвява Меган, но нейните признания напомниха на британците, какво се случваше с кралската двойка в първите години от брака им. Кейт и Уилям живееха в Ангълси, а херцогинята сама пазаруваше от местните супермаркети. Двойката беше толкова изолирана, че дори не разчитаха на охранители непрекъснато. Вместо това, съвсем млада като майка, Кейт трябваше да се грижи абсолютно сама за бебе, което на всичкото отгоре е и престолонаследник на британската корона. Родителите й започнаха да й помагат, едва след като тя и Уилям успяха да си издействат преместване в Норфолк.

Но херцогинята на Кеймбридж нито веднъж не си позволи да покаже слабост публично. И признанието й днес може да се тълкува единствено като отговор на подмятанията на Меган. С признанията си, херцогинята си спечели две неща — възхищението на британците, че е успяла да се справи сама, както и способността й да се бори, за да помогне на други майки в нейното положение. И фактът, че все пак намери начин да натрие носа на Меган. При това с финес, какъвто снаха й очевидно не притежава.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар