Кралицата срази окончателно Меган Маркъл

Кралицата срази окончателно Меган Маркъл
5 (100%) 1 vote

Кралица Елизабет Втора срази Меган Маркъл

Кралица Елизабет Втора стигна до крайности. Тя е прибрала обратно в кралските украшения, с които Меган Маркъл доскоро се появяваше в публичното пространство. След Мегзит бившата актриса окончателно загуби правото си на достъп до кралските бижута.

Бабата на Хари и Уилям предупредила снаха си за важната промяна и необходимостта веднага да върне бижутата. Сред тях е и пръстенът с огромен син диамант, който Меган получи като подарък след официалната сватбена церемония.

Но Кралицата може да стигне до крайности и нищо чудно да поиска обратно годежния пръстен с брилянти, който е част от колекцията на принцеса Даяна.

В британските медии се носят слухове и за кръстниците на Арчи – бавачката Тиги Петифър и гвардейския офицер Марк Дайър.

Днес Тиги, която е отгледала Уилям и Хари, е на 54 години. След смъртта на принцеса Даяна, именно бавачката се превръща във втора майка на момчетата и им помага да преодолеят шока от трагедията.

Тиги напуска двореца, след като се омъжва. Но и до днес връзката й с принцовете е изключително силни. Уилям и Хари дори стават кръстници на две те деца на бавачката си. Тя бе сред специалните гости на венчавките им, пише Марица.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар