Синът на Стефан Данаилов проговори за наследството

Синът на Стефан Данаилов проговори за наследството
3.5 (70%) 2 votes

Влади – единственият биологичен наследник на покойния Стефан Данаилов, проговори за наследството

Единственият биологичен наследник на покойния Стефан Данаилов проговори за наследството, което получи от него. Влади заяви, че всичко, което някога е било на баща му, към днешна дата вече е негова собственост.

Той заяви, че е единственият наследник на Стефан Данаилов и вече е прехвърлил част от имотите му на свое име. Но има още формалности за уреждане. Синът на Ирен Кривошиева сподели, че ще се заеме и с останалото, но това ще се случи при следващото му прибиране в България.

Влади, който в момента следва медицина в САЩ, разкри че дълго ще изплаща изтеглените за следването си кредити. Освен това ще са му необходими средства да отвори собствен кабинет. Той сподели, че планира да стане баща идната година, а това също е свързано с разходи.

Росен Цанков, който е син на Мария Данаилова, не е родно дете на Ламбо. Ако се вярва на слуховете, след кончината на жена си Данаилов прехвърлил на сина й 3/4 от апартамента си в „Лозенец“.

Според данни в подадената от актьора данъчна декларация за 2017 година, той е разполагал с налични средства в размер на 30 хиляди лева и с други 6000 евро, придобити от заплати.

Влоговете му, които са 3 на брой са съответно в размер на 197 242 лева, 67 000 евро и 2142 долара. Всички тези суми вероятно са наследени от Влади, пише Ретро.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар