Ани Цолова не страда за телевизията

Гласувайте за статията

Ани Цолова не тъжи за старата си работа

Ани Цолова не страда за работата в телевизията. Бившата тв водеща се наслаждава на новия си живот. Тя рядко попада под светлините на прожекторите, откакто слезе от екран, пише HotArena.

Бившата екранна половинка на Виктор Николаев е категорична, че телевизията не й липсва. След 17 години стаж като тв водеща, тя е категорична, че старата работа никак не й липсва.

Ани Цолова не крие, че се наслаждава пълноценно на работата и живота си. В момента тя се изявява като лектор и водещ на мотивационни семинари. Тя е напълно обсебена от новата си работа. Покрай натоварения си график, бившата телевизионерка не намира време да обмисляла и да съжалява за слизането си от ефир, пише Хот арена, позовавайки се на „България днес“.

Ани Цолова не крие, че ежедневието й все още е изключително забързано. Но въпреки интензивния си график, тя се чувства добре, защото е уверена, че с работата си е полезна за другите.

Причината за свалянето й от ефир остава загадка и до днес. Изненадващо за всички Цолова обяви преди две години, че слиза от ефир. Първоначално бе обявено, че тя ще се завърне със собствено предаване, но това така и не се случи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар