Теди Велинова не желае да си спомня за д-р Енчев

Теди Велинова не желае да си спомня за д-р Енчев
5 (100%) 1 vote

Теди Велинова е решила да се отърве от всичко, което й напомня за д-р Енчев

Теди Велинова не желае да е заобиколена от вещи, които й напомнят за д-р Енчев. Бившата моделка вече е започнала да разпродава имущество и предметите, които й напомнят за съвместния й живот с известния хирург, твърдят злите езици.

Приближени до Велинова споделят, че тя вече е продала мотоциклет от гаража на бившия й. Предстои да се раздели и с каравана, която също й напомня за него.

Въпросната каравана е с особена стойност за Теди Велинова, тъй като лично тя се е заела с нейното обновяване. Това е най-новата страст на бившата моделка и тя възнамерява да я превърне от хоби в професия.

Велинова работи съвместно с Велислава Ножарова. Двете се трудят неуморно и резултатът от усилията им определено си заслужава.

Двете разчитат на опита, който натрупаха преди години покрай гримирането на моделите на „Плейбой“. Сега те пренасят уменията и таланта си върху домовете на четири колела, пише Хот арена, позовавайки се на „България Днес“.

Известната фотографка Велислава споделя, че с Теди Велинова им е отнело доста време. Но всяка една отделена минута си е струвала.

„Преди години с нея правехме чудеса във фотографията, сега е ред на домове на колела“, споделя още Велислава.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар