Луна разкри истината за парите си

Луна разкри истината за парите си
5 (100%) 1 vote

Луна проговори за финансовото си състояние

Според актуалната клюка, Луна е получила над 4 милиона долара от турския бизнесмен, с когото дълги години бе интимна, узна HotArena.

Преди месец в медиите се появи информация, че делото между изпълнителката и близките на турския милионер Мехмед Трапджъ, не се е развило в нейна полза. ю

От завещанието на заможния си любовник тя ще получи едва 60 000 долара, а не както се твърдеше акции, произведения на изкуството и имоти на обща стойност от 4 милиона долара.

Пред „България Днес” Луна сложи край на спекулациите и разкри истината за финансовото си състояние и за отношенията си със заможния турчин.

Изпълнителката заяви, че е върнала имотите му на неговите наследници. Тя поясни, че не може да стопанисва къща в Америка и Австралия и за нея не са важни парите. Блондинката поясни, че държи повече на отношенията между хората. Тя нито потвърди, нито отрече информацията, че Мехмед Трапджъ е бил мъжът до нея.

Интересното е, че тя продължава да говори за турчина в сегашно време. Луна заяви, че с всички мъже, които са били част от живота й, тя е в добри отношения.

Тя допълни, че разполага с достатъчно средства, за да живее спокойно и добави, че всичко това дължи на себе си и най-вече на своята работа. Певицата добави, че в началото на кариерата си е имала по 4-5 участия дневно и е инвестирала заработеното в имоти, пише Хот арена, позовавайки се на „България днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар