Решено е! Комик сяда на стола на Слави

Решено е! Комик сяда на стола на Слави
1 (20%) 1 vote

Гръцки комик поема вечерното шоу по БТВ и сменя Слави

Гръцкия комик Николаос Цитиридис ще поеме вечерното шоу по БТВ, като наследник на Слави. Новината бе съобщена преди минути на официална пресконференция от екип на телевизията. Шоуто ще бъде излъчвано всеки делничен ден от 22:30 до 23:30ч, като началото ще бъде в понеделник 27-ми януари.

Заместникът на Слави Трифонов, се оказа Николаос Цитиридис, по професия стендъп комик. Той е роден в Атина на 1-ви февруари 1994 година и прекарва само първите си 5 години там.

Цитиридис, който по образование е журналист, повече от 7 години работи за един от най-успешните сайтове. Изявите си в стендъп комедията започва като хоби, а после ги превръща и в професия. Успоредно с това се занимава и с писателска дейност. Дебютният му роман ‘’За вафлите и хората’’ излиза през 2019 година, пише ‘’Хотнюз’’.

Свежият хумор на Цитиридис успява да привлече интереса на продуцентите от БТВ и му спечелва мястото като нов водещ на шоуто. Новото шоу ще бъде вътрешна продукция на телевизията, за разлика от ‘’Шоуто на Слави’’, което беше продуцирано отвън.

За самоличността на новия водещ беше намекнато още по време на рекламните клипове. В тях беше показана буквата ‘’Н’’ като намек за името. Що се отнася до концепцията, все още не е станало ясно съдържанието на шоуто. Екипът продължава да пази в тайна тематиката на предаването, както и лицата, които ще гостуват. Не е известно и дали предаването ще продължи традициите на ‘’Шоуто на Слави’’, дали ще бъде нещо по подобие на ‘’Господари на ефира’’, или на ‘’На кафе’’.

Ето го новия заместник на Слави. сн. Инстаграм

Ето го новия заместник на Слави. сн. Инстаграм

В заключение ще добавим само, че на новия гръцки водещ няма да му е никак лесно. Той ще има нелеката задача да замести шоумен като Слави Трифонов, който е любимец на народа. Дългия, който има повече от 19 години опит и запомнящо се присъствие в ефира, се превърна в институция. Цитиридис, от друга страна едва сега прохожда в тази сфера и тепърва трябва да се доказва пред зрителите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар