Леонардо ди Каприо и Робърт де Ниро стартират снимките на новия си филм! (виж тук)

Гласувайте за статията

Леонардо ди Каприо и Робърт де Ниро отново снимат заедно!

Великаните на киното Леонардо ди Каприо и Робърт де Ниро отново ще се появят заедно на големия екран след 24-годишна пауза. Те ще се съберат в новия филм на Мартин Скорсезе, съобщи в. „Индипендънт“, цитиран от БТА.

Леонардо ди Каприо

Леонардо ди Каприо и Робърт де Ниро отново ще снимат заедно, филмът е повече от обещаващ

Филмът „Убийците на цветната луна“ е по романа на Дейвид Гран. И определено от сега дава заявки за рекордна гледаемост по света.

Леонардо ди Каприо обяви, че ще се снима във филма с Робърт де Ниро, когато го представяше за наградата за цялостни постижения на Гилдията на филмовите актьори.

Снимките на филма ще започнат в Поухуска, Оклахома, през пролетта. В него Скорсезе ще работи за шести път с Ди Каприо и за 10-и с Робърт де Ниро.

Двамата актьори не са се снимали заедно от „Стаята на Марвин“ от 1996 г. Те обаче се събраха в промоционалния късометражен филм на Скорсезе „Прослушването“ през 2015 г.

Сценарият е написан от Ерик Рот, създал „Форест Гъмп“ и „Странният случай на Бенджамин Бътън“. Книгата на Дейвид Гран е за серия от убийства на хора от индианско племе, след като в земите му е открит петрол.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар