Честито: Памела Андерсън се омъжи за 74-годишен продуцент! (виж тук)

Честито: Памела Андерсън се омъжи за 74-годишен продуцент! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Знойната Памела Андерсън се омъжи за 74-годишен продуцент!

Знойната изкусителка Памела Андерсън се е омъжила за пети път, предадоха световните агенции. Спасителката на плажа е сключила брак известния холивудски продуцент Джон Питърс на тайна частна церемония в калифорнийския град Малибу.

Памела Андерсън

Памела Андерсън се омъжи за холивудския продуцент Джон Питърс на церемония в Малибу

Двамата са започнали интимна връзка през миналата година след раздялата на родената в Канада звезда с футболиста Адил Рами.

„Ние чакахме този момент над 30 години“, са заявили младоженците в съобщение за медиите. А новината моментално се разпространи като лавина из всички световни агенции.

Двамата са се запознали в Калифорния на частно парти преди повече от три десетилетия. 52-годишната Андерсън е била съпруга на рокаджията Том Лий (1995-1998 г.).

Тя също е имала два брака със състезателя по покер Рик Саломон (2007- 2008 г. и 2014-2015 г.). И е била жена на музиканта Кид Рок (2006 – 2007 г.).

74-годишният Питърс е продуцирал части от киносагата „Супермен“, както и кинохита от 1976 г. „Роди се звезда“ и римейка от 2018 г. Той е бил женен четири пъти и има три деца.

Памела Андерсън обаче била голямата му мечта в живота и винаги се надявал, че някой ден ще бъде негова и ще му се врече във вярност.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар