Деси Слава с нов нос след раждането (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Деси Слава с нов нос вече година и половина

Поп фолк изпълнителката Деси Слава си кръцна носа. Певицата се подложи на ринопластика при един от най-добрите доктори в Истанбул веднага след като роди втория си син Борис. Интересен факт е, че тя е направила операцията преди година и половина, но едва сега се разбра за нея, тъй като известният доктор си публикува неин фотос в личния си профил в Инстаграм. И допълни, че това е негова ринопластика отпреди година и 5 месеца.

Никой не бе забелязал промяната в обонятелния орган на певицата, за разлика от видимите операции на колежките й. Припомняме ви, че преди години Деси Слава беше една от първите родни звезди, която си направи операция за смаляване на гърдите в Германия. Тогава двете с Преслава бяха оперирани при един и същи доктор, пише „Телеграф“.

Сега двете се оперираха в Истанбул, но този път поп фолк изпълнителките са заложили на различни клиники за своето разкрасяване. Факт е обаче, че и двете певици прибегнаха до разкрасяване след като станаха майки. Преслава за първи път, а Деси за втори.

Битка

Деси все още води и битка с килограмите, но от месец се вижда, че видимо е започнала да се вталява, предават от hotarena.net.

А само преди няколко дни поп фолк изпълнителката призна в интервю за предаването „На кафе“, че избягва да се вталява с фотошоп, както правят много нейни колежки. Според Деси от такива корекции няма никакъв смисъл. Поп фолк изпълнителката каза, че феновете виждат разликата, когато се появиш на участие и затова вталяването с фотошоп е безсмислено.

Депресия

Преди известно време Деси призна, че след раждането на Борис е изпаднала в тежка депресия, от която е излезнала много трудно. Но вече я е преодоляла и е готова с нови сили да радва почитателите си.

„След като родих Борис, имах известно време следродилна депресия, която уж трябваше да отмине по-бързо, но не ме пусна толкова бързо. Чак сега от един-два месеца идва периодът, в който сякаш възкръсвам за ново начало. Преди, майчинското чувство някак си потискаше артиста в мен. Но сега вече назрява момента да променя това.

Деси Слава с нов нос вече година и половина сн. hotarena.net

Деси Слава с нов нос вече година и половина сн. hotarena.net

Въпреки че не съм спирала да ходя по участия, но не бях на сто процента в кондиция. От известно време имам желание и за някакви диети, защото доста се борих с килограмите и те ме надвиваха винаги и не успявах да намеря тази воля. Напоследък намерих сили да започна да правя някакви неща за себе си“, каза Деси в „Автограф“. А диетите, на които се подлага вече дават желания резултат.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар