Асен Блатечки в ступор: Щерка му доведе грък за зет! (още подробности)

Гласувайте за статията

Щерката на Асен Блатечки му доведе зет, който обаче не е българин!

Дъщерята на актьора Асен Блатечки му доведе зет. Красивата Катерина има сериозна връзка и вече не крие кое е момчето, откраднало сърцето й.

Асен Блатечки

Асен Блатечки посреща зет от гърция

Двамата постоянно си разменят мили съобщения в социалните мрежи, а ревнивият Блатечки само клател глава и се заканвал на младежа.

Момчето се казва Влад и е грък. С Катерина се запознали в Халкидики по време на почивката й това лято и оттогава постоянно поддържали връзка.

Щерката на Блатечки редовно му ходела на гости, а Влад вече два пъти идвал в България в дома на Катерина. Познавал се с майка й, но с актьора все още не са се виждали. Щерка му няколко пъти му предлагала да излязат на вечеря, но Асен отказвал.

Това не е първата връзка на Катерина, но Блатечки със сигурност за първи път я виждал толкова влюбена. Майка й пък одобрявала Влад, смятала го за добро момче, а и родителите му били доста заможни.

Предишната връзка на Катерина бе с неин съученик от столичната Втора английска гимназия, но отношенията им не били сериозни. Въпреки това, Блатечки ревнувал и от него, подсмихват се негови близки.

Припомняме, че дъщерята на актьора дълго време отказваше да разговаря с него заради аферата му с Диляна Попова, от която има син. Едва когато се родил малкият Борил и Кати за първи път гушнала братчето си, успяла да прости на баща си.

Актьорът пък неведнъж е казвал, че дъщеря му е голямата любов в живота му, пише Галерия. Именно заради нея той не намираше кураж да напусне жена си и да заживее с Диляна.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар