Синоптичката Натали Трифонова подпали Боровец! (още разкрития)

Натали Трифонова подпали скиорите на Боровец
0

Натали Трифонова събра очите на скиорите на Боровец!

Скиори останаха очаровани от Натали Трифонова. Знойната синоптичка подлуди Боровец и дошлите да се насладят на зимните спортове.

Натали Трифонова
Натали Трифонова подпали скиорите на Боровец

Блондинката не пропусна да запечата почивката си в курорта със своя приятелка. А присъстващите около пистите най-вече от мъжки пол забряваха накъде са тръгнали, пише вестник България днес.

Припомняме, че всичко около Натали Трифонова към днешна дата върви повече от перфектно – в работата и личния живот. Но преди време се заформи скандал, който я обвиняваше в уволнението на бившата й колежка Христина Балинска.

Балинска сама подаде молбата си за напускане и няколко месеца беше безработна, преди да бъде поканена отново да бъде в ефир, но този път по БНТ. Причината да прекрати кариерата си в Би Ти Ви всъщност се кореняла в интрига с участието на нейните млади колежки.

Откакто Натали, която в началото се появи в медията по заместване, правела по-висок рейтинг от Христина, ръководството започнало да мъмри все по-често опитната синоптичка.

Така се появило напрежение в колектива и двете дори не се поздравявали по коридорите на телевизията.

Балинска до последно се надявала да оглави отдела, но до това така и не се стигнало, макар да имала и образованието, и опита за съответната позиция.

За да не търпи унижения, тя предпочела сама да депозира молбата си за напускане, пишеше Ретро.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.