Меган и Хари отправиха предупреждение към медиите

Меган и Хари вече се преместиха да живеят в Канада. Първа там отиде бившата актриса заедно с Арчи, а вчера към тях се присъедини и принца. А в интернет пространството се появиха снимки как Маркъл е на разходка в парка заедно с двете си кучета и 8-месечния си наследник. Това очевидно е разгневило херцозите на Съсекс. Затова Меган и Хари отправиха поредното предупреждение към медиите, след появата на папарашките снимки от разходката на херцогинята в канадския парк. Юристи твърдят, че кадрите с херцогинята на Съсекс, която е излязла на разходка с кучетата и сина си, са направени от фотографи, които са я дебнели, скрити в храстите. Тъй като съпругата на принц Хари не е дала съгласието си за заснемането на кадрите, то действията на папараците са явен тормоз. От своя страна Хари и Меган са заявили, че са готови да предприемат правни действия и да повдигнат обвинения в тормоз и посегателство над личния им живот в съда.

Папараци

Според експерти, думите на двойката са провокирани от безпокойството им, че край домът им на остров Ванкувър, Британска Колумбия, се навъртат твърде много папараци. Според адвокатите е имало и опити да се снима вътре в дома на кралската двойка, като за целта фотографите са използвали обективи с дълъг обсег.

Кралски традиции

В началото на седмицата стана ясно, че принц Хари е стегнал куфарите и е отлетял от Великобритания за Канада при Меган и Арчи. Междувременно пък се появиха папарашки снимки, които показаха как бившата актриса вече смело тъпче кралските традиции. Тя официално се завърна към небрежния стил, захвърли токчетата на херцогиня и се разхожда с широка усмивка из канадските паркове. От снимките се вижда как Меган носи Арчи в бебешко кенгуру, докато разхожда двете си кучета - черния лабрадор Оз и бийгъла Гай. Фотосите са направени в парк "Horth Hill" в Канада в понеделник сутринта. [caption id="attachment_616598" align="aligncenter" width="300"]Меган и Хари съдят медиите за снимките на херцогинята в парка сн. Инстаграм/ sussexroyal Меган и Хари съдят медиите за снимките на херцогинята в парка сн. Инстаграм/ sussexroyal[/caption] Любопитното е, че във Великобритания е забранено членовете на кралското семейство да бъдат снимани в подобна небрежна обстановка. От папарашките снимки се вижда, че Меган е облечена спортно - с клин, ботуши и шапка, а времето явно е доста студено, пише fakti.bg.

 
View this post on Instagram
 

#SPOTTED Meghan enjoys blue Monday in Vancouver with baby Archie .

A post shared by Prince Harry, Duke of Sussex (@princeharry_2018) on