Шайло на Анджелина Джоли драстично отслабна (Майка и дъщеря съвсем се стопиха)

Шайло на Анджелина Джоли драстично отслабна (Майка и дъщеря съвсем се стопиха)
4 (80%) 1 vote

Дъщерята на Джоли съвсем измършавя, тийнейджърката се стопи от хормоните, които взема

Анджелина Джоли живее в постоянен стрес и това е причината за болезнената й слабост. Състоянието на холивудската звезда е свързано с тежкия развод с Брад Пит и проблемите, които й създават децата.

По Нова година и Коледа  Анджи остави наследниците си да празнуват с баща си. Нямаше как да не се съобрази със съда, който постанови, че таткото има право да ги  вижда по празниците. Но нейните планове бяха тотално объркани.

Освен това последните успехи на бившия й както и всичко свързано с Дженифър Анистън, което се случва напоследък карат актрисата и майка на шест деца да забравя да се храни. Според запознати единствената й храна са само няколко плодчета на ден и чаша силно кафе.

Анджелина Джиоли и Шайло притеснително слаби
Снимка: glavcom.ua

13-годишната й дъщеря Шайло също много отслабна напоследък. При нея нещата са от съвсем друго естество. Тийнейджърката, която иска да си смени пола от сега взема по лекарско предписание хормонални препарати. Те са необходими по-плавно да се случи прехода й в бъдеще към мъжкия пол.

Според специалистите лекарствата помагат на девойката да стане момче, но и причиняват рязка загуба на тегло. Освен това Шайло, на която вече всички й викат Джон израсна много на височина и съвсем изглежда измършавяла и слабичка, предават от glavcom.ua.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар