Елизабет Втора с нов удар срещу Меган Маркъл (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Елизабет Втора прибра бижутата на Меган Маркъл

Елизабет Втора нанесе нов жесток удар на Меган Маркъл. Кралицата е прибрала в сейфа кралските украшения, с които бившата актриса се кипреше доскоро на официалните си ангажименти към кралското семейство. С отказа си да бъде „старши член“ на династията, Маркъл е загубила и правото си на достъп до трезора с бижутата.

Елизабет Втора е предупредила снаха си, че трябва да върне дори аксесоарите, които са й били засилени „безсрочно“ като съпруга на Хари. Между тях е и пръстенът с огромен син диамант, който й беше подарен след официалната сватбена церемония с принца през 2018-та година.

Носят се слухове край Темза, че кралица Елизабет Втора може да стигне още по-далеч в забраните и исканията си. Според тях бабата на Хари може да поиска обратно дори годежния пръстен с брилянти от колекцията на принцеса Даяна.

В британските медии вече вървят коментари и за кръстниците на Арчи, които Меган и Хари предпочетоха да пазят в тайна доскоро. Това са бавачката на кралското семейство Тиги Петифър и гвардейския офицер Марк Дайър. 54-годишната дама е отгледала Уилям и Хари през 90-те. След смъртта на принцеса Даяна именно Тиги се превръща в тяхна втора майка. Тя денонощно се грижи за момчетата и им помага да преодолеят шока от неочаквана трагедия с майка им.

Когато принц Уилям и принц Хари поотрасват, Тиги се омъжва и напуска двореца. Тя обаче никога не прекъсва връзката си със синовете на Даяна. Те са толкова близки, че Уилям и Хари стават кръстници на нейните две деца. Бившата бавачка на принцовете е сред специалните гости на височайшите венчавки, пише blitz.bg.

Елизабет Втора с нов удар срещу Меган Маркъл сн. Уикимедия

Елизабет Втора с нов удар срещу Меган Маркъл сн. Уикимедия

Меган и Хари се надяват, че именно Тиги и Марк ще окажат положително влияние върху сина им Арчи и че ще бъдат връзката на малчугана с Великобритания.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар