Сватбеното парти на Даша Жукова като маскарад (Вижте снимки от купона)

Гласувайте за статията

Бившата на Абрамович с куп критики за вулгарното си парти на сватбата

Даша Жукова и Ставрос организираха парти в дискотека вечерта след сватбата си. Само, че първите коментари в социалната мрежа за купона, след като се появиха снимки от него като цяло са супер негативни. Потребителите изказват мнение, че заради дрескода, който е бил на тема „Царска Русия” сватбената вечеринка е била по-скоро цирк, отколкото луксозно тържество за богаташи.

Феновете си задават въпроса какво общо имат всичките тези хора с Русия, в това число и Даша. „Те са толкова далеч от нея, колкото от Луната. Всичките тези гости с ушанки ,шапки от норка или униформи и тоалети от времето на Николай II изглеждат напълно нелепо. Да не говорим, че бяха пияни и приличаха на унизителни благородници”, възмущават се потребителите в мрежата.

Принцесата на Гърция Мари Шантал позира с традиционна руска рокля
Снимка: Инстаграм

Ето ги гостите на сватбата на Даша Жукова, облечени в стил „Царска Русия“, които възмутиха мрежата
Снимки: Инстаграм

Като главен въпрос, който задават изумените хора е защо все пак е избрана за купона руската тема. Сякаш някой иска да се надсмее над историята на Русия. А самата булка освен името си няма нищо общо със страната. Партито й в руски стил обаче е пълен провал, пише изданието hollywoodlifenews.com.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар