Зуека тръгва по стъпките на Димитър Рачков

Зуека тръгва по стъпките на Димитър Рачков
5 (100%) 1 vote

 Васил Василев–Зуека тръгва по стъпките на Димитър Рачков

Зуека е решил да последва примера на колегата си Димитър Рачков. Васил Василев ще реализира идеята за собствен спектакъл, узна HotArena.

Комикът ще си партнира със своята съпруга Ани Вичева. Част от проекта е и сценаристът на „Капките” и „Маскираният певец” – Влади Априлов. Екипът ще изнесе постановката „Ние, българите”.

Екранният и сценичният партньор на Рачков ще заложи на интересна концепция, която със сигурност ще допадне на българите в чужбина. Той желае да покаже на сънародниците ни зад граница настъпилите промени в страната ни през последните 3 десетилетия, както и това, което не е се е променило.

Зуека обещава незабравими емоции.
Представленията ще се изнасят през уикенда заради натоварената програма на Зуека и Априлов през делничните дни. Турнето стартира тази седмица във Виена, пише Хот арена, позовавайки се на „България днес”.

Зуека и неговият колега имат планове да изнесат общо 11 представления в Германия, Холандия, Норвегия, Белгия и Малта.

Средно билетите се продават за около 35 евро. Останали са само единични бройки. Това означава, че двамата ще приберат общо около 300 000 лв.

Комиците не крият, че са очаровани от интереса към тях. Те вече са получили предложения за Америка, Австралия и Нова Зеландия. Но са категорични, че им е необходимо повече време да се подготвят за далечно пътуване.

„Заети сме всекидневно с телевизията и е невъзможно да хукнем по света”, коментира Влади Априлов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар