Димитър Рачков си строи палат в Балкана (Вижте повече)

Димитър Рачков си строи палат в Балкана (Вижте повече)
4 (80%) 1 vote

Димитър Рачков моли кмета за път до новата му вила

Димитър Рачков си е купил земя в Еленския Балкан, в махала Кожлювци. До мястото обаче няма прокаран път, затова актьорът отправил искането да се построи такъв. Рачков отправил искането си по време на обществено обсъждане на бюджета на община Елена.

Бургазлията се аргументирал с това, че в момента достъпът до махалата, която няма нито един постоянен жител, е много труден. Става дума за 700 метра от по-голямото село Буйновци  до Кожлювци, които са на чакъл. Махалата се оживява предимно в събота и неделя, когато хората от Търново. Елена и другите градове наоколо се прибират по родните си домове. Там има само един регистриран постоянно живеещ, пише „Телеграф“.

Въпреки че една къща в Кожлювци струва между 25 и 30 лева, Рачков е предпочел да купи само земя и са да построи вила.

Припомняме, че любимецът на Магърдич притежава луксозно имение в Твърдица. Според запознати в него Митко е инвестирал близо 200 000 лева. Само строежът глътнал 100 бона, а с разходите по обзавеждане, подово отопление, камини, джакузита, озеленяване на двора и охранителната система, разположена из цялата сграда, сумата скочила двойно.

Двуетажната къща е построена върху наследствен парцел, завещан на комедийната звезда от неговата баба. Рачков обаче не обичал много да отсяда в баровската си вила, тъй като тя му навявала много спомени за бившата му половинка Мария Игнатова. Когато бяха заедно, двамата често пътували до Твърдица, за да отмарят от софийската суета.

Димитър Рачков си строи палат в Еленския Балкан сн. hotarena.net

Димитър Рачков си строи палат в Еленския Балкан сн. hotarena.net

Рачков вече се е присъединил към една от ловните дружинки на селото. Комикът не крие, че ловът го освобождава от стреса в работата. Той обаче не си губи времето с дребен дивеч, а ходи на лов за глигани. Рачков също споделя, че е запален по лова не толкова заради убиването на животни, а заради времето, прекарано сред природата, с компания, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар