Удари джакпота: Зуека прибира 300 000 лева от раз! (още разкрития)

Удари джакпота: Зуека прибира 300 000 лева от раз! (още разкрития)
5 (100%) 1 vote

Зуека също ще се облажи като колегата си Димитър Рачков!

300 000 лв ще прибере Васил Василев – Зуека за новото си шоу. Комикът тръгва по стъпките на Димитър Рачков и ще прави собствен спектакъл.

Зуека

Зуека ще се облажи с 300 бона от спектакъла

Заедно със съпругата си Ани Вичева и сценариста на „Капките” и „Маскираният певец” Влади Априлов, Зуека ще изнесе постановката „Ние, българите”.

Идеята е да се покаже на българите зад граница, как се е променила страната през последните 30 години и какво е останало същото.

Скечовете и майтапите ще побъркат всички от смях, категорични са от дуото. Представленията ще се играят през уикенда, тъй като Зуека и Априлов са заети през седмицата.

Турнето им започва още тази седмица във Виена, пише вестник „България днес”. Засега са планирани 11 представления, а шоуто ще се играе в Германия, Холандия, Норвегия, Белгия и Малта.

Средно билетите струват около 35 евро или по 70 лв, като навсякъде са останали само единични бройки. Оказва се, че желаещи да гледат спектакъла има не само в чужбина, но и у нас.

„Обаждат ни се и от провинцията. Канят ни. На всички обясняваме, че сме го направили за българите в чужбина. Уговарят ни за Америка, Австралия и Нова Зеландия. Трябва ни време, за да стегнем куфарите за толкова далеч.

Заети сме всекидневно с телевизията. Няма как да я оставим и да хукнем по света”, признава Влади Априлов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар