Ти да видиш: Диляна Попова се превърна в българската Грета Тунберг!

Ти да видиш: Диляна Попова се превърна в българската Грета Тунберг!
3.5 (70%) 2 votes

Диляна Попова се превърна в българската Грета Тунберг, скочи срещу замърсяването с пластмаса!

„Клета Грета“ е псевдонимът на шведската тийнейджърка Грета Тунберг, която бяга от училище, за да ни се кара, че замърсяваме планетата. Оказа се, че в българия си имаме нейна версия, която поне е сексбомба – Диляна Попова.

Диляна Попова

Диляна Попова се превърна в една пораснала Грета Тунберг

„Толкова сме свикнали с употребата на пластмаси в ежедневието, че дори не се замисляме какви химически елементи, вредни за здравето, приемаме. Едно от решенията е да използваме едно шише за вода многократно. Така ще спестим тонове пластмаса на планетата“, категорична е тя, пише вестник България днес. А дали и не рекламира някоя конкретна бутилка?

Без съмнение каузите на Диляна Попова си имат множество поддръжници в лицето на феновете й. А най-голям от тях е мачото на родното кино и театър Асен Блатечки. Знаем, че той и манекенката се събраха окончателно след няколко години раздяла.

Блатечки остави Диляна още бременна със сина им Борил и се върна при жена си Катерина Горанова и първородната им щерка Катя. Явно обаче режисьорката не успя да забрави и прости изневярата му, а бракът им се превърнал в кошмар.

И така, подвил опашка, актьорът отново потърси Диляна Попова, която го прие с отворени обятия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар