Бомба: Емануела се събра с бащата на сина си Митко Динев! (виж тук)

Бомба: Емануела се събра с бащата на сина си Митко Динев! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Емануела най-после се събра с бащата на сина си Митко Динев, заровиха ли томахавките?!

Фолк звездата Емануела и бившият й възлюбен Митко Динев се събраха, за да отпразнуват заедно рождения ден на сина им Димитър – младши. Малчуганът навърши 5 години.

Емануела

Емануела и Митко Динев са отново заедно, какво ли означава това?!

„Рожден ден Мити“, написа изпълнителката към снимката. На която тя и бащата на момчето – Димитър Динев целуват рожденика по двете бузи.

Емилия Цветкова, както са истинските имена на певицата, сподели кадъра 10 дни след празненството. Каква е причината за забавянето, не става ясна.

Припомняме ви, че Емануела и Динев имаха търкания по между си и дори стигнаха до съд, като родителските права бяха поверени на бащата. С днешна дата младите родители дават вид, че са стигнали до споразумение в трудните си отношения.

Знаем, че доста време Еми имаше сериозна връзка с Мартин Николов – Елвиса. Заради нея той дори се съгласи да влезе в Къщата на Вип Брадър преди години. После двамата се разделяха и събираха на няколко пъти, но изглеждаше, че любовта им е силна.

Дали Емануела и Елвиса са още заедно, или окончателно са прекратили връзката си, не е ясно. А феновете се чудят няма ли пък певицата да се върне при Митко Динев.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар